12. MEĐUNARODNI FRIZERSKI FESTIVAL HAIRSTYLE NEWS 2015

/ Sunday, 01 March 2015 01:00

HSN2015 logo                 

 

                            

12. MEĐUNARODNI FRIZERSKI FESTIVAL HAIRSTYLE NEWS 2015

 

'Biti dobar nije dovoljno. Morate biti fantastični!'

[testimonial author="Hairstyle" position="Rijeka" avatar="images/Novosti/Harstyle_news/HSN2015-logo.jpg"]“Biti dobar u poslovanju danas nije dovoljno. Morate biti fantastični!” poznata je izjava Alana Austin-Smitha, najutjecajnijeg britanskog savjetnika za razvoj poslovanja u frizerskim salonima, koji je ujedno i jedan od stručnih predavača ovogodišnjeg frizerskog festivala Hairstyle News. Upravo je ova izjava glavna motivacija frizera koji će se 12. godinu zaredom okupiti na najznačajnijem regionalnom frizerskom događanju. [/testimonial]

 

Poznati frizerski festival okupit će 28. i 29. ožujka 2015. godine u Hrvatskom kulturnom domu u Rijeci brojne domaće i strane stručnjake koji će prenijeti najnovija saznanja o trendovima, tehnikama šišanja, bojama za kosu, modernim tehnologijama, ali i stručnim poslovnim znanjima kako bi se podigla kvaliteta usluga frizerskih salona. Inspirativne frizerske kolekcije premijerno će predstaviti timovi Davines, Indola, Subrina Professional, ZGAT Academy/Wella Professionalste Idea Academy/Keune, a na look&learn seminarima nastupit će Indola, Mič Styling Academy/Paul Mitchell i Stevo Hair Academy/Keune. 

Ovogodišnji Festival daje poseban naglasak i muškom frizerstvu, pri čemu  će se kroz stručni show predstaviti The Barbers i Kapetan Brko, a kroz look&learn seminar Gospon Fulir i Green Deco. Umjetnost uređivanja muškaraca ne samo da je hit u svijetu, nego donosi i kvalitetan profit, a kako 'diše' tržište saznat će se na tematskom okruglom stolu Povratak brijačnica – trend ili nešto što tržište traži?. Bitno je spomenuti da se frizerski timovi i edukatori, koje okuplja Hairstyle News festival, pripremaju mjesecima unaprijed kako bi na festivalskim pozornicama predstavili svoja stručna znanja i vještine.

U nastavku izdvajamo samo neke segmente iz bogatog programa ovogodišnjeg frizerskog festivala:

 3

Ukratko izdvajam samo neke segmente iz bogatog programa ovogodišnjeg frizerskog festivala:

- Alan Austin-Smith, međunarodni govornik svjetskog ugleda i jedan od najutjecajnijih britanskih savjetnika za razvoj poslovanja u frizerskim salonima, te autor tri bestselera iz biblioteke The Fantastic Hairdresser, podijelit će ove godine s frizerima svoj jedinstveni uvid o tome kako frizersku strast pretvoriti u profit. Posljednjih 20-ak godina njegov brand The Fantastic Hairdresser, kojim motivira frizere da budu poslovno uspješni, postao je međunarodni edukacijski brand prisutan u Velikoj Britaniji, Irskoj, Australiji i SAD-u.

- Neven Radović koji po magazinu Vogue slovi kao jedan od 7 najboljih američkih frizera. Ovaj talentirani Karlovčanin u salonu u Washingtonu frizira poznate dame A liste, kao što su glumice Cynthia Nixon, Claire Danes i Lynda Carter, itd. On će kroz svoju priču o uspjehu uvelike inspirirati mlade frizerske talente.

- premijere frizerskih kolekcija koji će predstaviti Davines, Indola, Subrina Professional, ZGAT Academy/Wella Professionals te Idea Academy/Keune kroz stručne seminare, a na look&learn seminarima nastupit će Indola, Mič Styling Academy/Paul Mitchell i Stevo Hair Academy/Keune.

- temu muškog frizerstva predstavit će The Barbers i Kapetan Brko kroz stručni show, a kroz look&learn seminar Gospon Fulir i Green Deco. Kako 'diše’ tržište u vezi muškog frizerstva saznat će se na tematskom okruglom stolu Povratak brijačnica – trend ili nešto što tržište traži?.

- frizerske zvijezde iz regije - Dražen Crnadak iz Zagreba, Ivica Pavlačić iz Karlovca, Joško Tafra iz Omiša, Elvir Bajrić iz Sarajeva, Željko Samardžija iz Banja Luke, Dušan Ličina iz Beograda, Duško Radević Bajlo iz Kotora, Ivan Vukčević iz Podgorice te Tomaž Turk iz Ljubljane - demonstrirat će svoje frizersko umijeće.

 

Za više detalja o eventu kliknite [modal link="#" icon="none" type="info" title="OVDE" header="Frizerski festival Hairstyle News 2015"]program[/modal]

2
 
Frizerske zvijezde iz regije
Nakon prošlogodišnjeg nastupa najpoznatijih frizera koji su ostavili svoj trag u regionalnom frizerstvu, i ovogodišnji festivalski program uveličat će imena nekih od najuspješnijih frizerskih stručnjaka iz regije. U sklopu programa Večer s frizerskim zvijezdama nastupit će Dražen Crnadak iz Zagreba, Ivica Pavlačić iz Karlovca, Joško Tafra iz Omiša, Elvir Bajrić iz Sarajeva, Željko Samardžija iz Banja Luke, Dušan Ličina iz Beograda, Duško Radević Bajlo iz Kotora, Ivan Vukčević iz Podgorice te Tomaž Turk iz Ljubljane koji će demonstrirati svoje frizersko umijeće. Sudionike Festivala očekuje prava frizerska poslastica jer će ovi eminentni stručnjaci predstaviti svoje vizije frizerstva, te strast i energiju koju svi zajedno dijele prema frizerskoj profesiji.

Kako postati frizer svjetskog kalibra?

Posebno pripremljen edukativni segment Festivala već su tradicionalno i poslovni seminari za frizere na kojima nastupaju i najpoznatija svjetska imena. Gost iz Londona, Alan Austin-Smith, međunarodni je govornik svjetskog ugleda i jedan od najutjecajnijih britanskih savjetnika za razvoj poslovanja u frizerskim salonima, te  autor tri bestselera iz biblioteke The Fantastic Hairdresser. Posljednjih 20-ak godina njegov brand The Fantastic Hairdresser, kojim motivira frizere da budu poslovno uspješni, postao je međunarodni edukacijski brand prisutan u Velikoj Britaniji, Irskoj, Australiji i SAD-u. On smatra da 50% onoga što nekog frizera čini fantastičnim ili neki frizerski salon uspješnim nema nikakve veze sa škarama, već su to stvari poput komunikacije, zadovoljstva klijenata, motivacije frizera, pristupa i stava prema klijentu, te imidža kroz koji se predstavljaju. Alan Austin-Smith podijelit će ove godine s frizerima svoj jedinstveni uvid o tome kako frizersku strast pretvoriti u profit.

Uz frizerskog poslovnog 'maga', na poslovnim seminarima nastupit će i Neven Radović koji po magazinu Vogue slovi kao jedan od 7 najboljih američkih frizera. On će ispričati svoju inspirativnu priču o uspjehu kako bi dodatno motivirao naše frizerske stručnjake. Ovaj talentirani Karlovčanin u salonu u Washingtonu frizira poznate dame A liste, kao što su glumice Cynthia Nixon, Claire Danes i Lynda Carter, a zbog brojnih VIP klijentica iz Dubaija, New Yorka, Los Angelesa i Miamija nerijetko leti s jednog kraja svijeta na drugi. Poslovno-edukativni segment Festivala obogatit će i poznati domaći stručnjaci: Aleksandra Oparov, Danijel Bićanić, Tijana Debelić i Ilija Brajković. 

 

Leave a comment

Please publish modules in offcanvas position.