/ Tuesday, 09 October 2018 19:35

American Crew Stil je muškog roda

10.10.2018.u 20h u klubu Remiks, Karađorđeva br.46 imaćete priliku da prisustvujete jedinstvenoj
American Crew reviji muškuh frizura “Stil je muškog roda”.

Revija se organizuje u saradnji sa Batom Spasojevićem i Harley Davidson-om.

American Crew je najstariji profesionalni brend za kosu, stvoren isključivo za muškarce. Nastao pre 24 godine kao potreba frizera da se stvori linija proizvoda za negu i stilizovanje muškaraca. On predstavlja prekretnicu u istoriji stilizovanja muških frizura.

Nakon tri godine od lansiranja, American Crew brend se uspešno pozicionirao i na našem tržištu. Revija zapravo predstavlja rezultat kontinuiranog rada koji se bazira kako na širenju vrednosti American Crew Brenda tako i na edukaciji frizrera i berbera u Srbiji i regionu.

Na reviji će biti prikazani između ostalih i radovi American Crew Premium experata, koji su zapravo prva generacija obučenih muških frizera od strane American Crew All Star edukatora Nevsy Zee iz Čikaga i Anje Demić iz Beograda. Nevsy i Anja će takođe kroz svoje radove publici predstaviti najnovije trendove kada su u pitanju muške frizure.

Kroz garderobu Bate Spasojevića i ambijent u znaku Harley Davidsona, najželjnijeg Brenda kada su u pitanju motori, pokazaćemo zašto je “Stil muškog roda”.
Između ostalih kao sponzori večeri sa nama će biti: British Motors, Jack, Daniels, Coca Cola, Stoby vina, Carlsberg.


Na zabavi očekujemo oko 250 gostiju među kojima i javne ličnosti: Vuka Kostića, SanjuMarinković, DragaJovanovića, Fudbalere FK Crvena Zvezda. Sa nama će biti i mnogobrojne javne ličnosti koje redovno prate rad Bate Spasojevića, zaljubljenici u Harley Davidson, kao i predstavnici medija.


Please publish modules in offcanvas position.