/ Sunday, 20 January 2019 21:38

COSMOPROF u Bologni 2019

Prijavi se i ostvari popust!

 

SAN MARINO – RIMINI – BOLONJA- FIRENCA 14-19.MART 2019.

 

BOLONJA COVER 2Više od 50 godina Cosmoprof je vodeći događaj u oblasti lepote i kozmetike.

Na 90 000 kvadratnih metara izložbenog prostora sa preko 2450 izlagača iz različitih sektora industrije lepote, posetioci sajma imaće priliku da unaprede svoje poslovanje i idu u korak sa trendovima u oblasti dekorativne kozmetike, parfema, wellness-a...

 

Od 14.marta do 19.marta u Bolonji se održava svetski broj 1 sajam kozmetike i opreme za frizerske i kozmetičke salone – Cosmoprof. Iskoristite priliku da spojite lepo i korisno - ispratite najnovije tehnologije i trendove iz sveta lepote i posetite prelepi San Marino, nezaobilaznu Firencu i budite se svakog jutra na obali Jadranskog mora.BOLONJA COVER

 

Rimini je najpoznatije italijansko letovalište na obali Jadranskog mora i glavni grad istoimene Provincije Rimini. Poznato je po dugim i lepim plažama.

Bolonja je glavni grad okruga Bolonja, kao i pokrajine Emilije-Romanje koja se nalazi u severnoj Italiji. Najpoznatija je po univerzitetu koji je najstariji u Evropi. Kao grad sa najvećim sačuvanim starim gradskim jezgrom u državi i nizom vrednih građevina i ambijenata, predstavlja važno turističko odredište u Italiji.

Firenca je glavni grad pokrajine Toskana. Leži na reci Arno i najpoznatiji je po svojoj srednjovekovnoj istoriji kada je bila središte trgovine i finansija i jedan od najbogatijih gradova Evrope. Kolevka italijanske renesanse u kojoj su živeli Dante Alighieri, Boccaccio, Leondardo da Vinci, Galileo Galilej uvrštena je 1982.godine na UNESCO listu svetske baštine.

San Marino je pun muzeja, a najzanimljiviji od njih su Nacionalni muzej sa arheološkim kolekcijama iz raznih perioda, zatim Muzej voštanih figura, u kom se mogu videti figure Adolfa Hitlera, Benita Musolinija, Žakline Kenedi, Galilea Galileja, Leonarda da Vinčija, Abrahama Linkolna i mnogih drugih, zatim Muzej zanimljivosti u kom možete videti npr. nemačku mišolovku s početka 18. veka ili najduže nokte na svetu, pa onda Muzej starih automobila Roso Ferari, Muzej modernog oružja, Muzej poljoprivredne kulture, ali i Muzej novčića i poštanskih marki.

 

CENA ARANŽMANA PO OSOBI 179€
Doplata za 1/1 sobu 45€

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • Autobuski prevoz autobusima turističke kategorije (ac, tv, dvd) na navedenim relacijama prema programu
 • 3 noćenja sa doručkom (švedski sto – samoposluživanje) u hotelu kategorije *** Rimini
 • Vožnja do Bolonje na sajam, 2, 3. i 5. dan prema programu
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana
 • Organizaciju putovanja u celini

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:                                                    

 • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje 700rsd (Osigurana suma 30000 evra, Uniqa Osiguranje)
 • Fakultativne izlete i ulaznice na lokalitete Firenca 25€ (minimum 20 osoba za realizaciju), San Marino 10€, Odlazak u Bolonju 4-og dana 10€Firenca 25€ (minimum 20 osoba za realizaciju), San Marino 10€, Odlazak u Bolonju 4-og dana 10€
 • Boravišna taksa 1,5€ po danu – plaća se na recepciji hotela.
 • Ulaznice na sajam: mogućnost online kupovine na http://www.cosmoprof.com/visitatori/tickets/
 • Individualne troškove putnika 

↓ Prijavite se i pošaljite nam Vaše podatke a mi ćemo Vas kontaktirati! 

 

 

PROGRAM PUTOVANJA

Četvrtak 14. Mart 2019. (prvi dan):

Polazak iz Niša u 17h, polazak iz Beograda u 20h. Mogućnost usputnih ulazaka duž auto-puta. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim zadržavanjima radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

 

Petak 15. Mart 2019. (drugi dan):

U prepodnevnim satima dolazak u Rimini. Slobodno vreme za odmor ili fakultativni poludnevni izlet u obližnji San Marino nezavisnu najstariju republiku na svetu, grad – državu osnovanu u IV veku, koju je UNESCO uvrstio u listu Svetske kulturne baštine. Kao tax free zona San Marino je pogodan za kupovinu kvalitetnih kožnih proizvoda i parfema. Obilazak grada unutarU prepodnevnim satima dolazak u Rimini. Slobodno vreme za odmor ili fakultativni poludnevni izlet u obližnji San Marino nezavisnu najstariju republiku na svetu, grad – državu osnovanu u IV veku, koju je UNESCO uvrstio u listu Svetske kulturne baštine. Kao tax free zona San Marino je pogodan za kupovinu kvalitetnih kožnih proizvoda i parfema. Obilazak grada unutarsavršeno očuvanih zidina sa zadivljujućim pogledom na okolinu. Povratak u hotel oko 18h. Noćenje.

Rimini

Subota 16. Mart 2019. (treći dan):

Doručak. Organizovan odlazak u Bolonju u 8h i celodnevna poseta sajmu ili slobodno vreme za razgledanje grada. Obilazak centra grada i dva identična trga Mađore i Neptun, crkve San Frančesko, Neptunove fontane, Palazo di Archiginasio – prvobitno sedište Bolonjskog univerziteta, Piazza Sv. Stefana... Slobodno vreme do polaska u Rimini. Smeštanje u hotel. Noćenje.

Bolonja

Nedelja 17. Mart 2019. (četvrti dan):

Doručak. Organizovan odlazak u Bolonju na sajam uz doplatu. Mogućnost fakultativnog odlaska u Firencu – kolevku renesanse i jedan od najlepših gradova sveta, udaljenu 100 km od Bolonje. Povratak iz Firence preko Bolonje.Noćenje.

Firenca

Ponedeljak 18. Mart 2019. (peti dan):

Doručak. Napuštanje hotela i polazak u Bolonju. Boravak na sajmu radi kupovine eksponata do 14h ili slobodno vreme u Bolonji do 17h kada je predviđen polazak za Srbiju. Usputna pauza u Noventa di Piave Designer Outlet centru. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske.

 

Utorak 19. Mart 2019. (šesti dan):

Dolazak u Srbiju u jutarnjim časovima.

 Hotel Jana *** Rimini nalazi se na oko 70m od plaža u samom srcu Rimini Marina Centra i samo nekoliko koraka od šetališta Viale Regina Elena. Hotel poseduje bar, restoran, WI-FI internet u sobama. Agencija zadržava pravo promene hotela za hotel iste ili bolje kategorije. Tačan naziv hotela znaće se najkasnije 5 dana pred polazak.ROK ZA PRIJAVU: 14. FEBRUAR 2019. do popune slobodnih mesta

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska
 • Čekovima građana: na 4 mesečne rate do 1. maja 2019.godine
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije  

 

Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta. Cena je garantovana za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja. Opšti uslovi putovanja Organizatora BTS-KOMPAS d.o.o. sastavni su deo ovog programa. Polisa za osiguranje i potraživanje od Organizatora putovanja u slučaju insolventnosti i za slučaj naknade štete: UNIQA OSIGURANJE 13-70755

 

  

↓ PODELITE SA PRIJATELJIMA ↓

Please publish modules in offcanvas position.