/ Friday, 06 April 2018 01:13

Priznanje za najboljeg muškog frizera - stilistu na svetu

American Crew All-Star Challenge

After party

U klubu ’’Karbon’’, u ulici Severni bulevar 6A u Beogradu, 29.03.2018 održana je zabava povodom proglašenja pobednika American Crew All Star Challenge takmičenja. U pitanju je međunarodno takmičenje za najbojljeg muškog frizera-stilistu na svetu. Po prvi put, zajedno sa zemljama iz regiona u kojima zastupamo American Crew brend Srbija se priključila American Crew All – Star Challenge prestižnom svetskom takmičenju.

Birali smo najboljeg među najboljima. Frizura. Model. Fotografija. Difuzija raznih stilova I modernih linija naših takmičara učinila je veče pravim umetničkim spektaklom. Još jednom smo dokazali da idemo u korak sa svetom i da smo zreli za jedan ovako veliki izazov kao što je izbor za najboljeg frizera-stilistu na planeti.

Brojni posetioci, American Crew edukatori, novinari kao I ličnosti iz javnog života mogli su da užviaju u prikazanim fotografijama modela takmičara. Kulminacija večeri bilo je samo proglašenje pobednika. Pobednik je biran od strane medjunarodnog stručnog žirija sastavljenog od American Crew eksperata.

REZULTATI TAKMIČENJA

- Prvo mesto pripalo je Jovanu Jociću iz Svilajnca.

- Drugo mesto pripalo je Vladi Šebiću.

- Treće mesto pripalo je Jeleni Milakov.

Oni inače nose i titulu American Crew Premium Experata zahvaljujući specijalnoj šestomesečnoj edukaciji koju su imali tokom 2017 godine.

American Crew

REZULTATI TAKMIČENJA U OKRUŽENJU

- Haris Avdić je osvojio prvo mesto za Bosnu i Hercegovinu.

- Vitomir Atanasovski je osvojio prvo mesto za Makedoniju.

VSD Trade čestita Jovanu Jociću, Harisu Avdiću i Vitomiru Atanasovskom na osvojenim prvim mestima i želi im puno sreće u nastavku takmičenja.

American Crew

Kakav će biti njihov dalji plasman u drugoj fazi takmičenja saznaćemo do kraja maja meseca. Ukoliko budu izabrani među prvih petnaest ulaze u završnu fazu takmičenja gde se bira najbolji muški stilista na svetu. Ko će poneti tu prestižnu titulu saznaćemo nakon Style Masters Show-a koji će se održati 04.06.2018. u Barceloni. Tom prilikom žiri će objaviti dobitnika velike nagrade takmičenja.

Please publish modules in offcanvas position.