Tražimo American Crew premium experta!

/ Thursday, 12 January 2017 07:00

Tražimo American Crew premium experta!


American Crew je vodeći profesionalni brend za kosu, stvoren posebno za muškarce, moćan partner za stiliste i vlasnike salona, i na našem tržištu dostupan posredstvom VSD Trade d.o.o.

American Crew je danas mnogo više od linije proizvoda. To je portal za sve što je muškarcu potrebno, to je mesto gde se definišu trendovi i gde se razvijaju proizvodi potrebni za realizaciju tih trendova.

Upravo je te trendove u muškom šišanju i stilizovanju brade, uz klasične American Crew frizure i osnove uspešnog vođenja berbernice i unisex salona Jesus Muñoz, jedan od najvećih frizera današnjice, Education & Development International Manager za American Crew pretočio u specijalnu berbersku edukaciju, po prvi put dostupnu na tržištu Srbije.

American crew education  

 

Akademija uči profesionalne stiliste American Crew sistemu šišanja muške kose kombinujući osnovna berberska znanja i koncepte kozmetologije sa naprednim tehnikama, ova šestomesečna edukacija pruža berberima veštinu i samopouzdanje potrebno da unaprede svoje poslovanje.

Ukoliko već imate berbernicu ili unisex frizerski salon, javite nam se na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i postanite American Crew premium expert!
Edukacija počinje 14. maja.

 

PRIJAVITE SE

Tags

Leave a comment

Please publish modules in offcanvas position.