/ Wednesday, 09 August 2017 20:24

COSMOPROF u Bologni 2018

Prijavi se i ostvari popust!

 

TRST – RIMINI – BOLONJA- FIRENCA 15-20.MART 2018

 

slika1Već 50. godina Cosmoprof je vodeći događaj u oblasti lepote i kozmetike.

Na 90 000 kvadratnih metara izložbenog prostora sa preko 2450 izlagača iz različitih sektora industrije lepote, posetioci sajma imaće priliku da unaprede svoje poslovanje i idu u korak sa trendovima u oblasti dekorativne kozmetike, parfema, wellness-a...

 

Od 16.marta do 19.marta u Bolonji se održava svetski broj 1 sajam kozmetike i opreme za frizerske i kozmetičke salone – Cosmoprof. Iskoristite priliku da spojite lepo i korisno - ispratite najnovije tehnologije I trendove iz sveta lepote I posetite prelepi Trst, nezaobilaznu Firencu  I budite se svakog jutra na obali Jadranskog mora.BOLONJA COVER2

 

Rimini je najpoznatije italijansko letovalište na obali Jadranskog mora i glavni grad istoimene Provincije Rimini. Poznato je po dugim i lepim plažama.

Bolonja je glavni grad okruga Bolonja, kao i pokrajine Emilije-Romanje koja se nalazi u severnoj Italiji. Najpoznatija je po univerzitetu koji je najstariji u Evropi. Kao grad sa najvećim sačuvanim starim gradskim jezgrom u državi i nizom vrednih građevina i ambijenata, predstavlja važno turističko odredište u Italiji.

Firenca je glavni grad pokrajine Toskana. Leži na reci Arno i najpoznatiji je po svojoj srednjovekovnoj istoriji kada je bila središte trgovine i finansija i jedan od najbogatijih gradova Evrope. Kolevka italijanske renesanse u kojoj su živeli Dante Alighieri, Boccaccio, Leondardo da Vinci, Galileo Galilej uvrštena je 1982.godine na UNESCO listu svetske baštine.

Trst je nekad bio "carska luka Habzburgovaca", a danas je najvažnija pomorska luka za unutarkopnenu Austriju. Poznat je kao italijanska prestonica kafe, ali i dobrog šopinga.

 

CENA ARANŽMANA PO OSOBI 175€
Doplata za 1/1 sobu 20€

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • Autobuski prevoz autobusima turističke kategorije (ac, tv, dvd) na navedenim relacijama prema programu
 • 3 noćenja sa doručkom (švedski sto – samoposluživanje) u hotelu kategorije *** Rimini
 • Vožnja do Bolonje na sajam, obilazak Trsta i Bolonje u pratnji vodiča
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana
 • Organizaciju putovanja u celini

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:                                                    

 • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje 700rsd (Osigurana suma 30000 evra, Uniqa Osiguranje)
 • Fakultativne izlete i ulaznice na lokalitete Firenca 25€
 • Boravišna taksa 1,5€ po danu – plaća se na recepciji hotela.
 • Ulaznice na sajam: mogućnost online kupovine na http://www.cosmoprof.com/visitatori/tickets/
 • Individualne troškove putnika 

↓ Prijavite se i pošaljite nam Vaše podatke a mi ćemo Vas kontaktirati! 

 

 

PROGRAM PUTOVANJA

Četvrtak 15. Mart 2018. (prvi dan):

Polazak iz Niša u 17h, polazak iz Beograda u 20h. Mogućnost usputnih ulazaka duž auto-puta. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim zadržavanjima radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

 

Petak 16. Mart 2018. (drugi dan):

Dolazak u Trst u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada: Ponte Roso, San Antonio Nuovo, srpska crkva Sv. Spiridona, Trg Ujedinjenja Italije. Nastavak vožnje do Riminija sa pauzom u outlet centru Palmanova. Smeštaj u hotel u kasnim popodnevnim časovima. Noćenje.

Subota 17. Mart 2018. (treći dan):

Doručak. Organizovan odlazak u Bolonju i celodnevna poseta sajmu. Obilazak centra grada i dva identična trga Mađore i Neptun, crkve San Frančesko, Neptunove fontane, Palazo di Archiginasio – prvobitno sedište Bolonjskog univerziteta, Piazza Sv. Stefana... Slobodno vreme do polaska u Rimini. Smeštanje u hotel. Noćenje.

Nedelja 18. Mart 2018. (četvrti dan):

Dolazak u Trst u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada: Ponte Roso, San Antonio Nuovo, srpska crkva Sv. Spiridona, Trg Ujedinjenja Italije. Nastavak vožnje do Riminija sa pauzom u outlet centru Palmanova. Smeštaj u hotel u kasnim popodnevnim časovima. Noćenje.

Ponedeljak 19. Mart 2018. (peti dan):

Doručak. Napuštanje hotela i polazak u Bolonju. Boravak na sajmu radi kupovine eksponata do 14h ili slobodno vreme u Bolonji do 17h kada je predviđen polazak za Srbiju.

Utorak 20. Mart 2018. (šesti dan):

Dolazak u Srbiju u jutarnjim časovima.

 Hotel Jana *** Rimini nalazi se na oko 70m od plaža u samom srcu Rimini Marina Centra i samo nekoliko koraka od šetališta Viale Regina Elena. Hotel poseduje bar, restoran, WI-FI internet u sobama. Agencija zadržava pravo promene hotela za hotel iste ili bolje kategorije. Tačan naziv hotela znaće se najkasnije 5 dana pred polazak.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska
 • Čekovima građana: na 4 mesečne rate do 1. maja 2018.godine
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije  

 

Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta. Cena je garantovana za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja. “Special travel agency” zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi ugovor. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Special travel agency” uskljadjen sa YUTA standardom. Za ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Special travel agency. Licenca APR registar turizma kategorije OTP br.62 / 2011 od 23.09.2014.

 

  

↓ PODELITE SA PRIJATELJIMA ↓

Please publish modules in offcanvas position.