DANI LJEPOTE I FITNESSA U ZAGREBU

/ Sunday, 01 March 2015 01:00

Dani ljepote i fitnesa

DANI LJEPOTE I FITNESSA U ZAGREBU -  O SAJMU

 

Sajam DANI LJEPOTE vodeći je događaj u regiji za profesionalce u sektoru ljepote te međunarodna platforma za kozmetičku, wellness, fitness i hairstyle industriju.

Sajam je posvećen različitim sektorima industrije ljepote: parfumerija i kozmetika, prirodni preparati, zdravlje, ambalaža, kozmetički i Spa saloni, kosa, nokti, fitness, modni accessories.

Tijekom tri dana očekuje vas bogat program, predavanja, prezentacije i radionice.

DANI LJEPOTE mjesto su mogućnosti za nova saznanja, korisne upute i informacije koje će prisutni stručnjaci rado podijeliti sa posjetiteljima.

 

lakovi za nokte

 

I ove godine nas očekuje međunarodno natjecanje za najboljeg Nail art dizajnera 2015 na temu Love animals.

Natjecanje će se održati u subotu, 14. i nedjelju, 15. ožujka u 8 kategorija.

Već sada imamo prijavljene natjecatelje iz 7 zemalja.

Dio zarade od kotizacije donirat će se azilu za životinje - društvu za zaštitu životinja.

 

 

 

Svake godine nastojimo uvesti zanimljivosti i sadržaje koji će izdvojiti sajam DANI LJEPOTE kao mjesto koje se ne zaobilazi, bilo da ste profesionalac ili naprosto želite saznati sve novosti koje nudi industrija ljepote a usput se želite dobro zabaviti i osjećati posebno.

fantazija kose hr

 

Sa zadovoljstvom na velika vrata ove godine vraćamo i frizerski segment.

Nedjelja 15. ožujka rezervirana je za cjelodnevno frizersko događanje, pod nazivom FANTAZIJA KOSE.

Svoja umijeća na pozornici Kongresnog centra prezentirat će obrtnici iz cijele Hrvatske pod pokroviteljstvom HOK-a i Ceha frizera, u show-u SINERGIJA LJEPOTE koji će obuhvatiti presjek tehnika bojanja, šišanja i frizura u periodu od 50 godina, Mark Wolley iz Electric Hair-a, Max Lamparter iz label.m-a, a večernji show upriličiti će nam kreativni tim RUSKA-a pod nazivom Fashion Culture Attitude koji se po prvi puta prezentira u Hrvatskoj.

Članovi ceha frizera iz Hrvatske obrtničke komore održat će show pod nazivom SINERGIJA LJEPOTE.

Frizeri u dobi od 20 do 70 godina prezentirat će presjek svoje struke kroz različite tehnike šišanja i friziranja. Svoje umijeće prezentirat će i mladi, nagrađivani frizeri Mario Treščec i Mario Vidaček.

Mario Trešćec osvojio je četvrto mjesto na Svjetskom prvenstvu frizera u Parizu u kategoriji "fantasy style" za žene između 46 natjecatelja iz cijelog svijeta, a Mario Vidaček nagradu za moderno šišanje - Trend Cut te nagradu Full Fashion Look na Beogradskom festivalu kose.

 

lavanda

 

Izlagači iz branše na svojim će štandovima tijekom sajma svakodnevno prezentirati frizerske novitete.

Prošle godine uveli smo vrlo uspješni projekt SKIN CENTAR s kojim nastavljamo i dalje.

Opuštajući kutak gdje će posjetitelji moći obaviti besplatan dermatološki pregled kože te na licu mjesta po sajamskim cijenama kupiti preporučene dermokozmetičke preparate.

 

   

Program na ovogodišnjim danima ljepote obogaćuju i dvije MAKE UP RADIONICE, u organizaciji MUD ACADEMY HRVATSKA - Smokey eyes i KRYOLAN HRVATSKA - Dermacolour camouflage, te povratak natjecanja ZLATNI RUŽ (make up natjecanje obrtnika) pod atraktivnim nazivom "50 NIJANSI SIVE".

Ove godine uz SKIN CENTAR širimo temu na prirodnu kozmetiku i zdravu prehranu te stvaramo tzv. ZELENU ZONU, posebno uređeni "zeleni ambijent“ sajma za ekološke proizvode.

Na jednom mjestu možete pronaći najveći izbor proizvoda za njegu tijela i lica napravljenih isključivo od prirodnih sastojaka.

Za vrijeme trajanja sajma na otvorenoj pozornici u samom paviljonu odvijat će se vrlo zanimljiv program bogat korisnim informacijama, novostima i novinama  iz "industrije ljepote“.

DANI LJEPOTE bilježe svake godine sve veći rast i izlagača i posjetitelja, prije svega jer sajam nudi niz zanimljivih sadržaja, najavu novih trendova, edukaciju koja obogaćuje struku, mnoštvo nagrada i poklona koji privlače posjetu, te otvara mogućnost maloprodaje  i dostupnost  prirodnih, unikatnih i ekskluzivnih proizvoda po posebnim promotivnim sajamskim cijenama.

Novim, drugačijim i bogatijim sadržajima ove godine upotpunjujemo ovaj projekt i proširujemo ga na:

DANI LJEPOTE I FITNESSA

Integracijom ova dva sadržaja koja su na europskom tržištu vrlo povezana otvaramo regionalna vrata suradnje između zdravlja, tjelovježbe i estetike.

Cilj nam je promovirati tjelovježbu kao glavni preduvjet za zdravlje.

Na jednom mjestu naći će se instruktori aerobika, osobni treneri, fitness entuzijasti, vlasnici i menadžeri fitness i aerobik centara, profesori kineziologije, vrhunski sportaši i rekreativci.

Posebno ističemo FITNESS KONVENCIJU, najveći regionalni fitness događaj.

Ova konvencija fitnessa i grupnih fitness programa okuplja vježbače, članove fitness centara, rekreativce, zaljubljenike u vježbanje, sportaše, fitness trenere, osobne trenere, aerobik i pilates instruktore, kineziterapeute i druge profesionalce iz cijele regije, a održat će se 14. i 15. ožujka u dvije dvorane u paviljonu 6.

 

 

Bodyattack

Ovogodišnja posebnost su i brojni satovi sve rasprostranjenijeg i masovnijeg LES MILLS® fitness programa.

Najkvalitetniji i najpopularniji LES MILLS® fitness licencirani instruktori osvojit će brojne sudionike koreografijom, glazbom i nesvakidašnjom energijom.

Više od 20 međunarodnih i domaćih prezentera svoju energiju prenijet će na sve sudionike kroz brojne seminare, predavanja i radionice.

Od stručnog programa izdvajamo okrugli stol "Fitness u regiji danas i sutra“ koji će se održati u petak, 13. ožujka dvorani Cres na Zagrebačkom velesajmu.

Možemo li i na koji način kategorizirati objekte koji pružaju uslugu iz područja fitnessa i rekreacije? Jesmo li dovoljno povezani da oformimo stručnu komoru? Jesmo li spremni pokrenuti zdravstveni tsunami u 2015. godini i što medicinska struka zna o našoj profesiji? IFAA, EHFA&IHRSA - međunarodne organizacije koje svoje mjesto traže i na tržištu regije - što donose?

Odgovore na ova i druga važna pitanja dat će ova konferencija na kojoj će sudjelovati stručnjaci iz Ministarstva zdravlja, Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Kineziološkog fakulteta, predstavnici IFAA-e, EHFA-a i IHRS-e te brojni drugi.

U izložbenom djelu za široku publiku ponudit ćemo besplatne prezentacije različitih vježbi na centralnoj pozornici i u boksačkom ringu sa našim poznatim boksačem Željkom Mavrovićem te veliki izbor opreme i suplemenata za vježbanje, predstavljanje sportskih udruga, organizacija, timova i aktivnosti za slobodno vrijeme i rekreaciju - razne škole plesa, ronjenja, saveza i udruga sportske rekreacije.

Ako želite učiniti nešto korisno za sebe, dobiti besplatne kozmetičke i fitness savjete, iskoristiti posebno niske sajamske cijene svih kozmetičkih proizvoda i odlične popuste na "beauty accessories", različite suplemente i opremu za vježbanje zabilježite si u planer vikend od 13. do 15. ožujka.

Vidimo se na sajmu - DANI LJEPOTE&FITNESSA!

Leave a comment

Please publish modules in offcanvas position.