/ Sunday, 17 April 2016 22:29

Frizerski maestro Patrick Cameron u svibnju u Zagrebu

Regionalni Modern Vintage seminar 7. svibnja 2016.

 

 

U frizerskom svetu on je konstantna inspiracija i motivacija, a stiliziovanje duge kose je njegova specijalizacija. Patrick Cameron, poznatiji kao maestro za dugu kosu, u Zagrebu će po prvi put pokazati spoj profesionalnosti i besprekornih frizerskih veština inspirisanih vintage stilom 60-ih godina.  Modern Vintage seminar novozelandskog kreatora s britanskom adresom održaće se 7. maja u Hypo Centru u dvorani Kornati s početkom u 19 časova.

 

 

Modern Vintage 1Modern Vintage

 

 

Zabavno i edukativno iskustvo za celu regiju!

Nekonvencionalni i inovativni seminar Modern Vintage baziran je na klasičnim frizerskim tehnikama koje praktično i estetski zadovoljavaju potrebe modernih žena. Moj je show zabavno i edukativno iskustvo, a namenjen je svima koji žele dati priliku glamuru 60-ih, istaknuo je Patrick Cameron. Njegova duga i drugačija umetnost pokazuje se na crvenim tepisima i glamuroznim venčanjima, a svetski mediji opisuju je kao lepotu koja ostavlja bez daha.

 

Jedinstveni spektakl

Vintage frizerski nastup prati će i modna retro kolekcija koja će ovaj regionalni događaj, u organizaciji hrvatske preduzetnice i vlasnice frizerskog salona Cool Hate Novalije, a povodom petnaest godina uspešne preduzetničke karijere, učiniti jedinstvenim spektaklom u Zagrebu!

 

Ne želite ostati bez ulaznice!
Gledajte i učite od Patricka Camerona na jedinstvenom seminaru, a upoznajte ga na after partyju u HY Plaza u Hypo Centru. Ulaznice za neponovljivi seminar kupite putem Entrio sistema ili na njihovim prodajnim mestima. Zabava je zagarantovana! Više informacija možete pronaći na internet stranici frizerskog salona COOL ili na Facebook stranici.


Patrick Cameron je jedan od najtraženijih frizerskih stilista u svetu. Svoje je tehničke veštine delio na više od dvanaest prestižnih frizerskih događaja, od The London Hair Collectionsa pa do The World Congressa u Sydneyu. Znanje kreativnog majstora traženo je u celom svijetu, a on ga s velikim žarom prenosi na sve starosne grupe, među kojima su i studenti iz njegovih frizerskih škola u New Yorku, Novom Zelandu, Australiji, Nemačkoj, Los Angelesu i Dublinu.

 

Patrick Cameron

 

↓PODELI SA PRIJATELJIMA↓

  

Ili se informišite putem kontakt forme:

Leave a comment

Please publish modules in offcanvas position.