/ Friday, 25 August 2017 09:11

Treba vam lagana svakodnevna frizura?

Probajte ovaj ukrašeni upleteni čvor za frizuru

 

Pletenica u kombinaciji sa čvorom daje zanimljiv detalj vašoj frizuri. Uvek je interesantno pokušati nešto novo, modifikovati standardno, nadograditi frizuru i učiniti da vaš dan bude drugačiji od drugih... U prilogu možete pogledati nekoliko različitih varijanti i ideja za nošenje čvora.

Veliki broj Dame koje nose kovrdžavu i loknastu kosu se sve više odlučuje da zadrže svoj prirodni oblik kose, a da ne pribegavaju ispravljaju i peglanju. Umesto da pribegavate drugoj krajnosti, učinite Vaše lokne uverljivijim, lepšim i loknasitijim. 

Ako imate kovrdžavu kosu, podelite svoje svakodnevne frizure na Instagramu sa heš tagom #mojfrizer, tako da svi možemo biti inspirisani pravim kovrdžavim frizurama.

 

 
 
 
KORAK PO KORAK DO SAVRŠENE FRIZURE
 
 
  1. Odvojte dubinski deo pramenova sa jedne strane i podelite ga na tri dela.
  2. Započnite pretenje svoje Fransuke pletenice od pramenova koje ste odvojili. Kako odmičete sa pletenje, uzimajte novi pramen po pramen, ali nemojte uzimati kosu sa leđa.
  3. Nastavite sa pletenjem, sve dok ne dođete do kraja osnovnih pramenova. Kada stignete pred kraj, završite pletenicu sa osnovnim pramenovima.
  4. Pokupite ostatak kose sa pletenicom koju ste napravili i vežite je u rep.
  5. Uvrnite rep koji ste napravili u punđu i pozicionirajte ga, koristeći šnale.
  6. Ukoliko imate tanku kosu koju možete da savladate, pokušajte ovaj tutorijal, ukoliko ne možete ili Vam je kosa duga, pogledajte nekoliko primera modela u prilogu.

 

Portal Mojfrizer Frizura za svaki dan2.2

 

 

 

Leave a comment

Please publish modules in offcanvas position.