www_velika.png
Vođeni idejom da olakšamo dostupnost informacija svim ljubiteljima frizerske profesije kao i krajnjim korisnicima frizerskih usluga, uz savete i podršku uspešnih frizera, razvijen je portal www.mojfrizer.com

Imajući u vidu da nam današnji tempo života ne dozvoljava da previše vremena utrošimo na prikupljanje informacija, da li u vezi nekog brenda, preparata ili frizerskog salona, ideja nam je bila da sve bitne informacije pokušamo da objedinimo na jednom mestu. Za razliku od ostalih medija, informacije na internetu su neuporedivo dostupnije. Portal www.mojfrizer.com omogućava potrošačima da u svako doba dana i sa svakog mesta dobiju informacije o firmama, proizvodima, salonima i uslugama koje ih interesuju iz frizrske profesije.

Pokušali smo da na jednom mestu objedinimo nekoliko segmenata. Frizerima, vlasnicima frizerskih salona i svima onima koji vode računa o svojoj kosi i uživaju u njenom negovanju, obezbedili smo laku pretragu i dostupnost informacija u vezi profesionalnih preparata za kosu, otvorili mogućnost vlasnicima salona da se predstave krajnjim korisnicima frizerksih usluga kroz kratke prezentacije salona, obezbedili dostupnost svih informacija u vezi predstojećih frizerskih dešavanja u regionu kao i izveštaje sa većine tih dešavanja, seminara i promocija. Pomogli smo velikom broju frizera da pronađu zaposlenje kao i isto tako velikom broju vlasnika ili menadžera salona da pronađu odgovarajućeg radnika. Nakon ukazanog poverenja nekih od najvećih svetskih brendova i najeminentnijih stručnjaka iz frizerske profesije uz punu podršku klubova i raznih frizerskih udruženja, sigurni smo da smo i uspeli u tome.

Tu smo i dalje da Vam olakšamo dostupnost informacija, predstavimo sve novitete, najavimo i ispratimo sva frizerska dešavanja. Trudićemo se da ispunimo sva Vaša očekivanja i obezbedimo sve potrebne informacije.

S` poštovanjem
Tim portala www.mojfrizer.com
marketing_online.png

Please publish modules in offcanvas position.