OTVORENO PRVENSTVO KFB I DRŽAVNI ŠAMPIONAT SFKS

/ Sunday, 09 November 2014 01:00

"NASTAVI TRADICIJU" - OTVORENO PRVENSTVO KLUBA FRIZERA BEOGRADA I DRŽAVNI

ŠAMPIONAT SAVEZA FRIZERSKIH KLUBOVA SRBIJE

SFKS logo   Klub frizera Beograda

 

 Pozivamo Vas da prisustvujete velikom SEMINARU i TAKMIČENJU frizera koji će biti u hotelu CROWNE PLAZA BEOGRAD u nedelju 07.12.2014.godine.
Ova jubilarna manifestacija će početi takmičenjem u 10h, a početak seminara je predvidjen za 12h.

OTVORENOM PRVENSTVU KLUBA FRIZERA BEOGRADA I DRŽAVNOM ŠAMPIONATU SAVEZA FRIZERSKIH KLUBOVA SRBIJE, POD NAZIVOM "NASTAVI TRADICIJU".

Povodom jubileja postojanja 90 godina Kluba Frizera Beograda i 50 godina Saveza Frizerskih Klubova Srbije pod sloganom "NASTAVI TRADICIJU",
na sceni će ovim povodom raditi veliki balkanski i evropski frizer, koji već nekoliko godina radi na Londonskoj sceni na ALTERNATIVE HAIR SHOW,
veliko frizersko ime na prostorima ex.Jugoslavije, veliki frizer i majstor svog zanata STEVO PAVLOVIĆ za Keune.
Takođe će svoje i najnovije ideje iz sveta pokazati i veliki srpski frizer DUŠKA BOGATAJ i njen tim za L'oreal Professional.
Iz Crne Gore nam dolaze DUŠKO RADEVIĆ-BAJLO i IVAN VUKČEVIĆ, kao i kolega iz Novog Sada BRANISLAV-BANE KOMAZEC, koji će na sceni pokazati kako svoja umeća, tako i nove ideje i trendove.
Ovim velikim frizerskim imenima će se pridružiti još dva velika srpska frizera: VLADIMIR-VLADA VERGAŠ i BRANKO PETKOVIĆ.
Svi ovi velikani će pokazati novitete i majstorstva svima Vama koji budete posetili i podržali ovu JUBILARNU zajedničku manifestaciju!

Povodom ove JUBILARNE manifestacije, cena ulaznice: 600 dinara!

 

Hotel CROWNE PLAZA BEOGRAD, ul. Vladimira Popovića br.10
Početak manifestacije u 10h
Cena ulaznice 600 dinara

Informacije: 066 506 10 60 Dejan

Leave a comment

Please publish modules in offcanvas position.