The Baby Brush

/ Sunday, 27 September 2015 21:57

Wet brush logo

The Wet Brush

The Baby brush - dizajnirane za kosu beba


 

title_5d5e483b7325212675161111566459963

Najbolje cetke za rašcešljavanje kose ikad proizvedene.

Wet Brush su s?vršene cetke za korišcenje u toku tuširanja, posle tuširanja, u salonima, na plaži, cak i za decu koja se boje od samog pogleda na cetku.

Dizajnirana specijalno za mokru kosu - rašcešljava sa lakocom bilo koju vrstu kose. Na prvi pogled cini se da je Wet brush obicna cetka, medutim samo posle jedne upotrebe shvaticete zašto je ova cetka najbolja na tržištu. Tajna Wet Brush™ cetke je u novoj tehnologiji i revolucionarnim specijalnim IntelliFlex™ iglicama koje su cvrste, tanke, vrlo fleksibilne a pri tome lagano klize kroz kosu bez cupanja i pravljenja cvorova. Fleksibilnost cetke omogucava zaštitu i bezbedno cešljanje. Masira vlasište i stimulišu cirkulaciju . Dovoljno cvrste za rašcešljavanje najzahtevnije kose i dovoljno nežne za bilo koju kožu glave. Elimiše lomljenje kose bez bola i bez cupanja prilokom cešljanja posle pranja kose. Omiljena za sve uzraste. Brzo i bezbolno rašcešljava najzamršeniju i najsuvlju kosu.

Može s? koristiti na mokroj ili suvoj ??si kao i za cešljanje ekstenzija i perika. Wet brush omogucava da svi imaju lepu, meku i zdravu kosu uz rašcešljane i uredne uvojke. Budite prvi koji ce ovaj proizvod preporuciti prijatelju. Zaboravite na probleme sa cešljanjem i najzahtevnije kose.Izradena od prijatnog prirodnog bambusa. Od svake prodaje proizvodac deo prihoda daje u humanitarne svrhe: voda – neprofitna organizacija koja deli cistu pijacu vodu inima kojima je potrebna.Pakovanje je od 100% recikliranog papira.

 

 


DAMB d.o.o. | Kumodraška 378, Beograd, Srbija | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | 011/3098-626 | fax: +381 11 2460 831 | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | www.damb.rs


 

Leave a comment

Please publish modules in offcanvas position.