ELGON PROFESSIONAL - REFIBRA

/ Monday, 18 August 2014 02:00

Elgon Professional

 


Elgon prodaja - Đorđa Ognjanovića 37, 11000 Beograd, | Tel: +381(0)11 239-7700 | Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Web: www.sobota.rs


 

ELGON PROFESSIONAL - REFIBRA

Vrhunski tretman za izuzetno oštecenu kosu.
Oštecena kosa zahteva intenzivno lecenje i stalnu negu.
Refibra je kozmetički tretman za obnovu izuzetno oštecenu kosu.
Njegova misija je regeneracija kose, kako bi se izbeglo šišanje kao konačno rešenje.
Linija sadrži alge, oligoelemente i Redoxina ®.

 


 

 

 

 

Elgon Refibra sampon

REFIBRA RESTORING ŠAMPON

( Za izuzetno oštecenu kosu)
Sadržaj Šampona je sastavljen za kosu koja je izuzetno oštecena zbog raznih tretmana ( farbanje, skidanja boja i oksidacionim farbama) ili zbog štetnih materija u atmosferi.
Obnavlja lepotu i gustinu vaše kose na bazi biljnih i  mineralnih ekstrata. 
Nacin upotrebe: Šampon upotrebiti na vlažnu kosu. Nežno masirajte kosu i isperite. Postupak ponovite ponovo ako je neophodno.
Upozorenje: Izbegavati kontakt sa ocima. Ako proizvod dodje u kontakt sa ocima odmah isprati vodom. Držati podalje od dohvata dece. Preparat treba koristiti uz strucnu preporuku.


REFIBRA KONCETROVANA MASKA ZA OBNAVLJANJE KOSE

Ultimativni tretman za izuzetno oštecenu kosu. Kozmeticka maska za oštecenu kosu sadrži biljne ekstrate sa visokim hranjivim sastavom za oštecenu kosu. 
Popravlja i vlaži strukturu kose koja je tretirana hemikalijama vraca dužinu kose ponovo u život. Biljni ekstrati prodiru duboko ostavljajuci vašu kosu mekanom. Nacin upotrebe: Proizvod upotrebiti na vlažnu kosu. Masirajte nežno. Dozvolite da odstoji nekoliko minuta i potom isperite. 
Upozorenje: Preparat nesme da se koristi na iritirano ili poseceno teme glave. Izbegavati kontakt sa ocima. Ako preparat dodje u kontakt sa ocima isprati odmah sa vodom. Držati podalje od dohvata dece. Preparat treba koristiti uz strucnu preporuku.

Elgon Refibra maska

Elgon Refibra proteinski losion

KOZMETICKI LOSION ZA REKONSTRUKCIJU

Tretman za  iznurenu kosu koja je oštecena hemijskim supstancama. Ovaj preparat je na bazi biljnih ekstrata, pšenickih proteina i hidrolicata, oblikuje i jaca prirodnost kose i cuva njenu lepotu.
Nacin upotrebe: Sa pumpicom podjednako naneti na kosu koja je prosušena peškirom, nežno utrljati  nekoliko minuta vodeci racuna da je proizvod upila dlaka. Ne ispirati.Proslediti sa oblikovanjem. Koristi se 1-3 puta nedeljno do 3-4 nedelje u zavisnosti od stepena oštecenja kose u kombinaciji sa Restoring šamponom. 
Upozorenje: Prepart nesme da se koristi na iritirano ili poseceno teme glave. Izbegavati kontakt sa ocima. Ako proizvod dodje u kontakt sa ocima isprati odmah sa vodom. Držati podalje od dohvata dece. Preparat treba koristiti uz strucnu preporuku.


 

 
 

Elgon prodaja - Đorđa Ognjanovića 37, 11000 Beograd, | Tel: +381(0)11 239-7700 | Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Web: www.sobota.rs


 

Leave a comment

Please publish modules in offcanvas position.