PREVIA COLOR

/ Saturday, 06 September 2014 02:00

 

 

Previa

 


PREVIA | O'livio Unisex Hair Studio & Academy - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | www.previa.rs

Beograd, Sime Igumanova 1, Vračar | +381(0)63 829 6665


 

PREVIA - COLOR PROFFESIONAL

 

 

 

 farbe           

PREVIA PROFESSIONAL COLOR


BLISTAVO, SJAJNO, DUGOTRAJNO I 100% PREKRIVANJE SEDIH
Nizak sadržaj amonijaka manje od 2%
Dovoljno je jedna tuba od 100ml za 4-5 nanošenja. Napravljena je od biranih sirovih materijala i aktivnih sastojaka najvišeg kvaliteta.
Sadrži ekstrahovano ulje jojobe.
 


PREVIA PROTECTIVE OIL


Pruža veću zaštitu kože i olakšava uklanjanje boje sa nje, smanjujući agresivnost oksidativne hemijske reakcije pri bojenju.

Koristi se na taj način što se doda oko 5-10ml ( 1-2 supene kašike ) mešavini ili kao zaštitna odbrana kože lica.

 protective oil

 


 

 silver shampoo           

PREVIA REGENERATIVNI ŠAMPON PROTIV ŽUTE BOJE


pH: 5-6
Miris: kupina
Sa hidrolizovanim kolagenom


UPUTSTVO: Naneti na mokru kosu; šamponirati i isprati. Ponoviti i ostaviti 3-5 minuta. Isprati.


 


 

PREVIA OXYPURE


Emulzija koja nosi oksidant obogaćen proteinima mleka i svile. Daje kiseonik potreban za aktiviranje mešavine za dobijanje ispravno balansirane boje. Ona pokreće razgradnju i svetljenje granula prirodnog melanina u kose i oksidaciju pigmenata iz krem boje.


Proteini mleka i svile – korišćenje proteina mleka i svile ima izvanredno dejstvo:
1) Ishranjuje i restrukturiše – kazelin je mlečni protein iz koga se sintetizuju prirodne esencijalne amino kiseline koje su glavni sastojci građe keratina u kosi.
2) Regenerisanje, toniranje i zaštita – osobine proteina svile koji sadrže: fibroin ( čini 80% građe svile ) dodatno obogaćen alaninom i glicinom, sericin koji je dodatak koji cementira, vezuje vlakna u dlaci čineći kosu mekom i lakom i pojačava mehaničku otpornost na istezanje dlake i zagrevanje, vodeći računa o hemijskim reakcijama ( kozmetičko bojenje ) i mehaničkom delovanju ( sunce, vruća voda, fenovi i ostali izvori toplote kao što su štipaljke ili prese). 

 hidrogeni

 


 

 

PREVIA BLEACH - kolekcija za izbeljivanje kose


Inovativna formula Previa praha za izbeljivanje pruža savršen balans bezbojnog tretmana, garantujući maksimalnu kontrolu za vreme svih faza posvetljivanja zahvaljujući korišćenju EDTA (etilendiamintetraacetata) koji čuva i štiti kosu. Dejstvo EDTA se sastoji u sakupljanju metalnih supstanci nataloženih na kosi (kompleksima ) što omogućava pravo posvetljavanje. Može se nanositi na sve tipove kose za beljenje ili skidanje boje. Ovo je prah koji se ne raznosi. Ne zgrudvava se za vreme hemijske reakcije. EDTA deluje kompleksnom reakcijom.


Beli prah za beljenje
Ovo je preparat koji omogućava čuvanje pomoćnih pigmenata za postizanje željenih rezultata.

Plavi prah za beljenje
Ovo je preparat obogaćen balansiranim preoksidativnim direktnim pigmentima koji daju kontrast i neutralizuju ostatke crveno-narandžastih, narandžastih i žuto-narandžastih pigmenata. Idealan je za postizanje ciljeva na nivoima 6-7-8-neutralan-prirodan.

Ljubičasti prah za beljenje
Ovo je preparat obogaćen ljubičastim preoksidativnim direktnim pigmentima koji daju kontrast i neutralizuju ostatke žuto-narandžastih, žutih, svetlo žutih pigmenata za posvetljivanje. Idealan je za postizanje ciljeva na nivoima 8-9-10-neutralan-prirodan.

 

 blansevi

 

 


PREVIA | O'livio Unisex Hair Studio & Academy - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | www.previa.rs
Beograd, Sime Igumanova 1, Vračar | +381(0)63 829 6665


 

Leave a comment

Please publish modules in offcanvas position.