SUBRINA PROFESSIONAL - PHI

 

Subrina professional PHI - Colour

 

AFTER COLOUR sampon

Subrina professional After colour shampoo

Šampon za zaštitu boje kose fiksira pigmente boje u kosi i na taj način garantuje veću postojanost boje. Upotrebljavamo ga odmah posle završenog postupka bojenja kose. UV filter i ekstrakt crne ribizle štite boju kose. Kosa zadržava/dobija zdrav i blistav izgled. Zatvara dlaku, sprečava ispiranje boje i produžava postojanost boje na kosi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


AFTER COLOUR maska

Subrina professional AFTER COLOUR MASK

Maska za zaštitu boje kose sa GMBcompleXom za intenzivnu negu kose posle bojenja, fiksira pigmente boje i pruža dužu postojanost boje, sprečava ispiranje boje, dodatna postojanost boje i nega. Masku nanesite na peškirom osušenu kosu samo posle bojenja. Posle 3 – 5 minuta temeljno isperite. Samo za upotrebu u salonu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

COLOUR sampon

Subrina professional COLOUR SHAMPOO

Šampon za obojenu kosu sa ekstraktom badema i keratinom kosu jača, obnavlja i vraća joj elastičnost i sjaj.
Dodatna nega i zaštita bojene kose
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

COLOUR balzam

Subrina professional COLOUR balzam

Balzam za obojenu kosu sa ekstraktom badema i keratinom neguje kosu i vraća joj elastičnost, glatkoću i sjaj. Balzam nanesite na opranu, peškirom osušenu kosu, rasčešljajte je i posle 1–2 minuta temeljno isperite.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

SPREJ za zastitu bojene kose

Subrina professional SPREJ za zaštitu bojene kose

 
Negujući sprej sa GMB compleXom za intenzivnu zaštitu boje kose. Pogodan i za tanku kosu jer je ne optrećuje. Kosa je posle upotrebe glatka i sjajna, a boja postojana.
Poprskajte na peškirom osušenu kosu sa udaljenosti od 20 cm, na dužinu kose i na vrhove. Ne ispirati.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Leave in balzam PH3
 

Subrina professional Leave-in balzam PH3

 
Negujući leave-in balzam sa PH3 održava boju kose, čuva intenzitet boje i sprečava prebrzo ispiranje. ph3 balzam zaključava pigmente nakon bojenja. Nanesite na peškirom osušenu kosu, na dužinu kose i vrhove. Ne ispirati.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DAMB d.o.o. | Kumodraška 378, Beograd, Srbija | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | 011/3098-626 | fax: +381 11 2460 831 | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | www.damb.rs


 

Leave a comment

Please publish modules in offcanvas position.