/ Thursday, 01 February 2018 22:40

Priznanje za najboljeg muškog frizera - stilistu na svetu

American Crew All-Star Challenge

American Crew All-Star Challenge je priznanje za najboljeg muškog frizera - stilistu na svetu. Frizura. Model. Fotografija. Uklopi sve i pokaži nam svoje ultimativno tumačenje American Crew muškarca. Želimo najboljeg frizera-stilistu na planeti. Jednog sa zaista jedinstvenom, umetničkom vizijom. Onog koji razume šta je potrebno da se napravi muževna, moderna linija i koji će svoje remek-delo ovekovečiti uz profesionalno umetničko stilizovanje i fotografiju.

Da li poseduješ sve što je potrebno? Priključi se našem globalnom takmičenju #AllStarChallenge i osvoji put u Barselonu i 10,000 USD!

AMERICAN CREW ALL STAR CHALLENGE takmičenje organizuju Beautyge, S.L. Barselona i Beautyge Brands USA, Inc., Delavere. Takmičenje će biti organizovano putem web-sajta www.americancrew.com/allstarchallenge

KAKO UČESTVOVATI?

- Kreirajte originalnu frizuru i izgled koji po vašem mišljenju najbolje predstavlja American Crew muškarca.

- - Pošaljite nam dve crno bele fotografije istog modela (na jednoj je neophodno da je model okrenut anfas, a na drugoj iz profila) putem sajta https://www.americancrew.com/allstarchallenge/enter-competition#undefined.

- Fotografije i kratak opis je potrebno poslati najkasnije do 28.02.2018. 12.00h

American Crew

KRITERIJUMI ZA OCENJIVANJE

- Struktura frizure (tehničke veštine)

- Finalno stilizovanje frizure (umetničke veštine)

- Koliko ste uspeli da predstavite American Crew vrednosti i izgled muškarca

- Originalnost

- Umetnički pristup kada je u pitanju garderoba

- Umetnički pristup kada je u pitanju fotografija

- Kompletan umetnički utisak

American Crew

Izbor pobednika se vrši u dve faze. U prvoj fazi se bira lokalni pobednik od kvalifikovanih i prihvaćenih kandiatura. Lokalnog pobednika bira međunarodni žiri sastavljen od pet predstavnika kompanije Beautyge.  Lokalni pobednici će biti objavljen do 15. marta 2018.

U drugoj fazi izbora pobednika međunarodni žiri, sastavljen od pet eksperata će odabrati petnaest “Finalista” iz grupe Lokalnih pobednika, koji će učestvovati u drugoj fazi takmičenja. Izbor finalista će biti objavljen do 15. aprila 2018. godine.

Druga faza takmićenja se organizuje u Barseloni. Troškove putovanja svakog Finaliste snosiće distributer American Crew proizvoda. Tokom trajanja druge faze takmičenja, svaki Finalista će napraviti jedan izgled, pri čemu će mu biti besplatno obezbeđeni svi uslovi od modela pa do profesionalnog fotografa. Odabrani žiri sastavljen od međunarodnih eksperata će izabrati ukupnog pobednika takmičenja.

U okviru Style Masters Show koji se održava 04.06.2018. u Barceloni žiri će objaviti dobitnika velike nagrade takmičenja.

 

Dobitnik glavne nagrade na takmičenju dobiće sledeću nagradu:  iznos od 10,000 USD bruto, trofej i uramljenu retuširanu sliku pobedničkog izgleda. Pored navedenih nagrada pobednik dobija i razna priznanja tokom 2018. godine putem: učestvovanja u budućim All-Star Challenge aktivnostima, poziva da budu u bekstejdžu jednog od najvećih American Crew događaja godine (mesto i datum će biti naknadno određeni), stipendije za učestvovanje u American Crew obrazovnim programima i mesto u panelu sudija American Crew All Star Challenge takmičenja za 2019. godinu.

Detaljna pravila za učestvovanje u takmičenju #AllStarChallenge su dostupna na sledećem linku:

Ukoliko želite da učestvujete na #AllStarChallenge takmičenju, imate dodatna pitanja ili vam je potrebno više informacija pišite na:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
ili pošalji pitanje u inbox FB American Crew Serbia. Srećno!

Please publish modules in offcanvas position.